Barn- och vuxenkurs - sjung, dansa, spela

Välkommen på en kurs för barn och vuxna tillsammans. Ledare är Maria Jonsson och Emil Skogh, båda kända från grupper som Folkungar och Långt bort i skogen. Båda är fantastiska pedagoger och kan få vem som helst både att spela fiol, dansa och sjunga.

Tanken med kursen är just att den ska vara något man gör tillsammans, barn och vuxna – att få samma repertoar och delade erfarenheter. En vuxen kan komma med flera barn, och vice versa. Ett barn kan ta med mamma, pappa, farmor eller morfar på kurs. Alla kommer att gilla det!

Exakt upplägg är inte klart men att ni i år kommer att spela, dansa och sjunga mycket, står utom allt tvivel. Det blir också lek, både inne och utomhus.

Små fioler kommer att kunna lånas på plats, men har du eget instrument så ta med det.

Oömma kläder är bra att ta med, både för inomhus- och utomhusbruk. Har man ett eget instrument och inneskor är det bra om man tar med det oxå.

Kursen vänder sig till barn 6 – 12 år och vuxna som är hur gamla som helst.

Kurstider:
Fredag 28 juni kl 9.30-15
Lördag 29 juni kl 10-12
Leksands spelmansstämma startar kl 17.

I kursavgiften ingår kurs i två dagar, Leksands spelmansstämma, kaffe/dricka och bulle eller frukt under kurstid. Är någon mycket allergisk kan det vara bra att ta med eget. Gluten- och lactosfria alternativ kommer att finnas.

Mat
Är kanske enklast att ta med. Det finns dock fullt av matställen i Leksand.

BOKA HÄR!

Kurs i samarbete med Studieförbundet Bilda MItt.

Stämmoveckan LogoEtt evenemang under Stämmoveckan