Foto från Spelmansgolfen 2022

Spelmansgolf 2023

År 2022 var det premiär för Spelmansgolfen under Stämmoveckan. Dessvärre  tog inte spelmansgänget hem någon framskjuten placering i prislistan men det blev ändå ett mycket trevligt event. Under den inledande lunchen, som p g a ett ordentligt åskväder med skyfall fick hållas inomhus, spelade spelmansgänget bl a Solskenslåten från Leksand. Under låtens gång avtog ovädret och drog bort och mycket bejublat kunde sedan tävlingen avgöras under ideala förhållanden med solsken och vackert väder.

Lunchunderhållningen var mycket uppskattad av både gäster och tävlande och tävlingen som var en scramble för 2-mannalag var mycket spännande in i det sista. Rättviks golfklubb har bokat in Spelmansgolfen även i år, så det blir glädjande nog en fortsättning. Spelmansgänget ligger redan i hårdträning inför kommande säsong och tävling och hoppas på flera spelmän/golfare i tävlingen då.

Rättviks Golfklubb har utlyst en tävling med start 13.00 i klubbens tävlingsprogram och räknar med 100-120 startande.

Mer info om tävlingen på www.rattviksgk.se

Spelmansgolf-laget kommer att underhålla 11.00 – 12.00 följt av lunch och sedan golftävling 13.00. Spelmännen deltar i tävlingen men har också en intern match inom laget. Kravet för att vara med är att du är medlem i en golfklubb. Du måste vara golfare men behöver inte vara spelman för att delta i själva tävlingen.

Spelmännen är en öppen grupp och består kanske inte av samma deltagare varje år, men den tid som är uppsatt att ”underhålla” mellan 11.00 -12.00, gäller bara spelmännen. Välkomna!

Stämmoveckan LogoEtt evenemang under Stämmoveckan